diumenge, 20 de novembre de 2011

El Tirant Políglota a la Setmana Literària de Gandia

Ahir, es va inaugurar la Setmana Literària de Gandia amb un homenatge dedicat a Teodor Llorente, del qual Josep Piera va oferir un recital de poesia, acompanyat per Jesús Debón i Remigi Morant. El certàmen literari s'allargarà fins el 30 de novembre i serà el recer de diferents activitats entre les quals destaca la presentació de 'El Tirant Poliglota. 500 anys de traduccions del Tirant 1511-2011', a càrrec de Vicent Martines, director de l'institut Virtual Internacional de Traducció de la Universitat d'Alacant ( IVITRA). També es farà una lectura del 'Tirant lo Blanc' en diverses llengües: alemany, anglés, àrab, castellà, finés, francés, grec, italià, japonés, neerlandés, polonés, rus, xinés i en braille com a mostra del projecte ' Tirant multinlingüe'

Una exposició d'Ausiàs March

Fins el 4 de desembre es podrà veure l’exposició itinerant 'Ausiàs March, cor salvatge' dirigida per Eduard Mira i Robert Archer, adaptada per Àlvar Garcia. Aquesta mostra ha estat cedida per la Conselleria de Cultura que la va crear en 2009 pel 550 aniversari de la mort del poeta. L’exposició es pot veure a la sala Coll Alas de Gandia.

Els Premis Ciutat de Gandia

Un dels actes més esperats és el lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Gandia, que tindrà lloc el divendres 25 de novembre, al Palau Ducal.  Enguany s’han presentat un total de 53 obres al premi de poesia Ausiàs March i 28 al premi de narrativa Joanot Martorell.

http://www.vilaweb.cat/noticia/3952139/20111120/tirant-poliglota-setmana-literaria-gandia.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga