dimecres, 13 de juliol del 2011

José Bono: “Estic fins als ous! Estic trastornat!”


El president del Congrés dels Diputats expressa el seu cansament al final de la sessió plenària d’ahir dimarts després de confondre CiU amb un “grup català d'esquerres”.

 

El micròfon obert fa que tota la cambra baixa puga escoltar una afirmació políticament incorrecta.

 

“Estic ja fins als ous...estic trastornat!”. Aquesta frase se li va escapar aquest dimarts a la nit al president del Congrés dels Diputats, José Bono, al final d'un llarg ple de la cambra baixa i sense adonar-se que tenia el micròfon obert. Bono es va equivocar dues vegades en l'enunciat d'una moció presentada pel PP que incloïa una esmena de CiU, a qui el president del Congrés va confondre amb un “grup català d'esquerres”.

L'expressió de Bono s'ha pogut escoltar nítidament gràcies als micròfons situats a la Presidència i a molts els ha recordat el Manda huevos! amb que l'abril del 1997 Federico Trillo va expressar per la complexa redacció d'una esmena parlamentària que s'havia de votar.

L'anècdota de Bono, va passar quan llegia el títol d'una moció del PP sobre morositat que anava a votar la cambra amb la incorporació d'una esmena de CiU. El president del Congrés es va equivocar en presentar-la com una iniciativa ja votada anteriorment, però se 'n va adonar de l'error, va demanar perdó i va rectificar. De nou va llegir l'enunciat, equivocant-se una altra vegada en confondre CiU amb un inexistent “grup català d'esquerres”. 

Tot ha passat mentre els diputats, i ell mateix, votaven i les càmeres recollien una panoràmica de l'hemicicle, s'ha escoltat com deia de forma clara però amb veu baixa: “Estic fins als ous! Estic trastornat”.



Mendieta al FIB




Gaizka Mendieta és ara notícia també fora dels terrenys de joc. Allunyat del futbol, ha decidit dedicar-se a una altra de les seues grans passions: la música.

Fan de la música electrònica, aquesta setmana actuarà com discjòquei al FIB, el Festival Internacional de Benicàssim, punxant amb el seu grup, Gasteiz Gang, format al costat de Juan Vitòria i Arizona Dylan.

L'exjugador del Castelló, València, Barça, Lazio i Middlesbrough ja va manifestar la seua passió per la música quan portava el braçalet valencianista, on 'animava' el vestuari posant la seua música. "La música arriba a tothom, com ho fa el futbol", va arribar a dir.

La Muixeranga