divendres, 7 de setembre del 2012

Projecte "Enllà del foc"



El projecte ‘Enllà del foc‘ és una cursa contra el temps per tal de recollir el finançament necessari per dur-lo a terme. Es necessita aconseguir 3.000 euros per poder dur a terme l’exposició itinerant, el catàleg i la intervenció al territori. 

Els deu primers dies, dels 40 previstos, el projecte ha aconseguit el 50% del finançament. La gent ha mostrat el seu suport de moltes maneres: amb donacions i amb una important tasca de difusió per la xarxa, fent palesa la idoneïtat de la iniciativa.

Com es finança el projecte? En primer lloc, amb Verkami, la plataforma de crowdfunding per a projectes creatius. El micro-mecenatge és una manera directa de finançar projectes amb la suma d’aportacions individuals. El públic del portal, convertit en mecenes, rep recompenses exclusives a canvi de les seues aportacions. El projecte del Col·lectiu Vall de Vernissa el podreu trobar ací i els obsequis els teniu detallats a continuació:



En segon lloc, amb la participació d’institucions i empreses. Ara per ara, el Col·lectiu Vall de Vernissa ha impulsat la primera fase, la del micro-mecenatge.

Si voleu col·laborar, podeu fer-ho de diverses maneres, aquí les teniu totes explicades.

La Muixeranga