dimecres, 6 d’abril del 2011

Gandia ha estat nomenada ciutat educadora

La xarxa li ha concedit aquesta responsabilitat per al període 2011 - 2013 i acollirà el Congrés Nacional de la RECE, amb els ajuntaments més importants de l'Estat


 

La notícia ha saltat als mitjans de comunicació des de la ciutat d'Alcalá de Guadaira. Gandia ha estat nomenada com a ciutat coordinadora de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores per al període entre 2011 i 2013 i ha estat l'única candidata per a ser la seu coordinadora, fet que permetrà acollir els actes que organitze la RECE en aquests anys.

El fet de ser la seu coordinadora suposa que totes les reunions que realitzen els 180 municipis que formen part de l'organització se celebraran a Gandia, de manera que la ciutat serà el centre de l'educació durant dos anys, albergant encontres, tallers i grups de treball per a tractar les mesures per a les ciutats educadores.

A més, l'any 2013, Gandia acollirà el congrés estatal d'aquesta infraestructura educativa, al que assisteixen els representants de les ciutats que més mimen l'educació a l'estat espanyol i les més importants, com és el cas de Sevilla, Madrid o Barcelona, entre moltes altres.

La Muixeranga