divendres, 4 de novembre del 2011

MON-DOC, un altre que cau. Adéu CULTURA.

Aquest és el comunicat que l'organització del MON-DOC ha publicat avui al Facebook:


16 dies per al començament de Mon-doc, 16 dies per poder gaudir del que amb tant d’esforç hem preparat al llarg de tot l’any. Pel.lícules que parlen del que ens envolta, del món que vivim. Unes tendres, altres carregades d’orgull, algunes de reflexió genial, denuncia, música, esperança…

16 dies per a poder compartir experiències i diàleg amb aquells realitzadors que han creat les grans finestres que ens trauen cap al món.

16 dies que ja no cal esperar, perquè Mon-doc no es celebrarà,  huí de matí l’Ajuntament de Montaverner ens ha comunicat que retiren el suport a la Mostra.

Volem agrair a tots aquells que heu fet de Mon-doc una lloc especial i esperat, a tots aquells que heu recolzat  aquest “xicotet miracle”, que heu convertit Montaverner en un espai comú compartit entre gent del cinema, espectadors entusiastes i ànimes obertes. Perquè Mon-doc era dels que ho heu fet possible, de ningú més.

Gràcies.


Des del primer moment l'Ajuntament de Montaverner havia manifestat la seua intenció de continuar amb el projecte. A escassos quinze dies de la inauguració (tota la feina feta, reserves, contractacions, drets de les pel·lícules...) cau el Mon- Doc
Un gran esdeveniment cultural que ha portat el nom de Montaverner arreu del món i ha ajudat a fer de Montaverner un referent en el món de la cultura (a més d'aportar turisme i beneficis econòmics als hostelers del poble, per exemple).
Sense paraules...

La Muixeranga