dimecres, 20 de juliol del 2011

Prepotent i esperpèntic discurs de dimissió de Camps


L'oposició ha reaccionat ràpidament a l'anunci de la dimissió de Camps. La portaveu de Compromís, Mònica Oltra, ha volgut deixar ben clar que amb la dimissió de Camps no s'acaben els problemes de corrupció del PP valencià. Per la seua banda, el primer secretari del PSPV, Jorge Alarte, ha considerat esperpèntic el que ha passat avui i ha aprofitat l'ocasió per atacar el silenci de Mariano Rajoy.

Mònica Oltra ha dit que 'del nord al sud del País Valencià hi ha problemes de corrupció' i ha fet referència al cas Fabra i al cas Brugal, passant per la visita del Papa a València. Oltra diu que el discurs de dimissió de Camps ha estat 'prepotent i delirant amb insults als tribunals'.

Jorge Alarte ha dit que 'l'esperpent més gran és el del senyor Rajoy que amb el seu silenci ha ofert un autèntic espectacle vergonyós per a la democràcia'. A més, Alarte s'ha ofert per ajudar en allò que es puga perquè al País Valencià 'tenim molts problemes per resoldre mentre no hi ha govern'.

La coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Marga Sanz, ha celebrat la dimissió de Camps, -'el pitjor president dels valencians', ha dit- però ha criticat que 'lamentablement arriba tard i mal'. Per Sanz, 'hauria d'haver-se produït en el mateix moment en el que es conegué la implicació del senyor Camps en la trama Gürtel'. 'Camps se'n va deixant una imatge lamentable, havent mentit als valencians i valencianes, havent anat a unes eleccions amb una gran mentida a les seues esquenes que hui ja no ha pogut suportar més', ha manifestat Sanz.

La Muixeranga