divendres, 14 de juny del 2013

El projecte 'Camins escolars segurs' es presenta dijous a Ontinyent

La setmana que ve, dijous 20 de juny, es presenta públicament a Ontinyent el projecte 'Camins escolars segurs', consistent a traçar itineraris urbans que uniran els domicilis dels escolars amb els centres educatius d'infantil i de primària a què acudeixen per tal que puguen fer-los a peu i de manera autònoma. En el cas dels alumnes d'educació secundària, es preveu també que puguen circular amb bicicleta.

El projecte busca fomentar la mobilitat sostenible i aconseguir que el barri on es desenvoluparà, el de Sant Rafel, arribe a ser més respectuós amb les persones. Comença amb aquesta creació d'itineraris segurs per als escolars, a través de mesures de pacificació del trànsit rodat amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la Policia Local, a la qual és necessari que s'hi sumen els conductors dels vehicles motoritzats.

A les deu del matí de dijous dia 20 de juny es presentarà a la plaça de Lluís Espí la campanya, en què hi participen les comunitats educatives dels CEIP 'Rafael Juan Vidal' i 'Bonavista', del col·legi 'Pureza de Maria' i de l'IES 'Pou Clar'.

Informació de Vilaweb














La Muixeranga