divendres, 18 de gener del 2013

12 Hores de natació contínua.



Coincidint amb el dia internacional contra el càncer, que se celebra el 4 de febrer del 2013, la Junta provincial de València de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, en col·laboració amb la nadadora Selina Moreno, volen celebrar aquest dia amb una jornada de 12 hores de natació contínua per fomentar l'esport com a hàbit saludable de vida entre els més joves.



El proper diumenge 3 de febrer del 2013, tindrà lloc a la piscina municipal del Grau de Gandia 12 hores de natació contínua, a favor de la residència oncològica infantil de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de València. La jornada començarà a les 8 del matí i finalitzarà a les 20 hores. Es dividirà en dues sessions, cadascuna de 6 hores:

1. La primera part serà de 8 del matí a les 14 hores.

2. La segona part serà de les 14 hores fins les 20 de la nit.

La piscina municipal del Grau de Gandia és de 25m de llarg i compta amb 8 carrers. En cas d'un nombre superior d'equips, l'organització podrà acordar la natació de dos equips per carrer. Hi haurà un carrer "zero" per a la natació solidària, on es podrà fer un donatiu.

A la segona part, de 17 a 17:30 hores, hi haurà la "Mitja hora feliç" en la qual s'uniran a nosaltres en l'aigua, nens i adolescents que han patit o que estan patint aquesta malaltia, serà el moment més divertit de la jornada, on tots jugarem a l'aigua.

El lliurament de premis serà a les 20:30 a la mateixa piscina. Aquest lliurament la realitzaran els protagonistes de l'esdeveniment, els xiquets i les xiquetes.


NATACIÓ SOLIDÀRIA

Recaptació de joguines, material escolar i de campament.
Ens agradaria recaptar joguets, material escolar i de campament que estiguen en bon estat, per a la residència infantil oncològica de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de València. Després de la campanya de Nadal, molts joguets nous queden en desús, seria una bona oportunitat perquè altres xiquets puguen jugar amb ells. Estarem encantats en rebre'ls, pots portar-los el mateix dia de la prova. A la porta de la piscina hi haurà una furgoneta on cabran tots.

Aportacions econòmiques solidàries.

Totes aquelles persones que vulguen col·laborar de manera solidària, sense participar en la prova esportiva, podran fer la seua donació econòmica solidària en el compte 2038-8724-10-6000021746 de Bankia, especificant "Participant solidari"

Més informació a Facebook 12horascontraelcáncer

La Muixeranga