dissabte, 27 d’agost del 2011

Fira de Gandia Autogestionada


Coincidint amb les properes festes locals de Gandia es presenta laprimera edició de la FiGA, Fira de Gandia Autogestionada. 

La intenciód’aquest event és crear un espai lúdic que convide tota la ciutadania a gaudir del carrer però també a participar activament d’una celebració festiva i cultural col·lectiva.

A l’espera dels permisos pertinents, l’organització treballa amb l’espai de la plaça Loreto a Gandia i pensa poder realitzar la primera edició de la FiGA el proper divendres 30 de setembre.

A hores d’ara ja s’han tancat algunes activitats de la programació: tallers de danses, tallers de teatre i malabars, albades, castellers, projeccions de documentals, xarangues, sopar popular i actuacions musicals.

La Fira de Gandia Autogestionada pretén obtindre recursos econòmics de manera pròpia i popular, mitjançant el nou sistema on-line de microfinançament Verkami (www.verkami.com).

El projecte FiGA naix de les inquietuds que comparteixen un grup de gandianes i gandians per l’activitat cultural de la ciutat i el seu entorn més immediat. La Fira de Gandia Autogestionada busca sumar aquestes iniciatives a les festes de la ciutat per tal d’aportar una alternativa a la programació de la Fira i Festes 2011.

Més informació a:
http://infofiga.wordpress.com/

La Muixeranga