divendres, 18 de novembre del 2011

La comunitat educativa força la negociació d'un nou model plurilingüe al País Valencià

La Conselleria d'Educació s'ha fet enrere en els postulats recollits en l'esborrany de decret sobre el nou model lingüístic a l'educació valenciana i que s'encamina cap a l'eliminació de l'ensenyament en català. Així, el govern començarà a negociar un nou model lingüístic punt per punt, segons que explica Escola Valenciana, que considera que aquest fet significa, 'de facto, la retirada del text proposat per l'anterior conseller', Alejandro Font de Mora.

Avui hi ha hagut una reunió del grup de treball sobre plurilingüisme entre el govern i STEPV, CC OO, UGT i Escola Valenciana. Els sindicats aplaudeix 'la voluntat d'arribar a consensos manfiestada per l'administració' i que aquesta hagi acceptat un calendari de reunions 'més ampli per a negociar punt per punt el model plurilingüe'.

Per als sindicats i EV, el canvi d'actitud 'respon al rebuig de la comunitat educativa a l'esborrany del decret plantejat per l'anterior conseller d'Educació'.

http://www.vilaweb.cat/noticia/3951790/20111118/comunitat-educativa-forca-negociacio-model-plurilingue-pais-valencia.html


La Muixeranga