dimarts, 16 d’agost del 2011

12é Festival de Música i Dansa de Beniarjó


La dotzena edició del Festival de Música i Dansa arriba a Beniarjó, com tots els anys, del 17 al 28 d'agost. Una cita que concentrarà a grups procedents de Colombia, Armènia, Argentina o fins i tot Bielorússia.

El lloc elegit per a les actuacions serà la plaça Ausiàs March. Començaran a partir de les 23 hores. El festival arrancarà el proper dimecres 17 d'agost amb la Compañía de Danza Vivo procedent de Mèxic.

Serà el divendres 19 quan els assistents podran disfrutar de la música valenciana a càrrec de la Unió Musical de la Vall d'Ebo, el Grup de Danses Trapig i l'Agrupació Artístico-Musical Ausiàs March, ambdues de Beniarjó.

El festival continuarà amb ritmes internacionals els propers dies. Formacions com Ternitsa Dance Group de Bielorússia, la Corporación Ballet Folclórico Farallones de Colòmbia o el Grupo Folclórico Sol Argentino actuaran el 20, 23 i 26 d'agost, respectivament.

El punt i final d'esta dotzena edició el protagonitzaran els balls dels components de Armenia Barekamutyun Dance Ensemble procedents d'Armènia.

La Muixeranga