divendres, 30 de març del 2012

L'Hora del Planeta



Des de fa sis anys, centenars de milions de persones de tot el món, empreses, governs i centres educatius uneixen les seues veus contra el canvi climàtic donant suport a la campanya de sensibilització organitzada per WWF: l'Hora del Planeta.

El 2011, més de 5.000 ciutats de 135 països van apagar els llums dels seus principals monuments i edificis emblemàtics, enviant així un clar missatge: els gestos simbòlics poden generar grans canvis si aconseguim un compromís global durant tot l'any.

El 2012, WWF vol desafiar el món. És l'any dels compromisos i els reptes. De les accions a favor del medi ambient durant tot l'any. WWF et convida a reptar als teus amics, familiars, empleats i clients: Què series capaç de fer per salvar el planeta? Fes servir la imaginació i les teues xarxes socials per difondre la campanya entre els teus seguidors i anima'ls a fer els mateix. Com més siguem, més fort se sentirà la nostra veu.

En els propers dies, podràs sumar-te als reptes que proposa WWF i crear els teus propis reptes per salvar el planeta.




Més info: 



Hisenda convoca una reunió per parlar del decret de retallades

La Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques ha convocat una reunió de la comissió d’anàlisi de les mesures proposades per l’Administració per al període 2012-2015, que tindrà lloc dilluns que ve 2 d’abril del 2012, a les 10:00 hores, en la sala de reunions de la secretària autonòmica d’Administració Pública, carrer Miquelet, 5 entresòl, de València.

Els sindicats docents continuen exigint la retirada del Decret - Llei 1/2012. A més, consideren que, després de les multitudinàries manifestacions i del gran seguiment de la Vaga General del 29M, el camí no és el maquillatge del decret llei sinó la seua retirada.

Anàlisi del 29M

Els sindicats qualifiquen d’èxit la Vaga General pel seguiment massiu en els centres de treball i en les administracions públiques i per les multitudinàries manifestacions que han tingut lloc en nombroses poblacions valencianes i, especialment, a València, Alacant i Castelló.

Els mateixos sindicats assenyalen que “la jornada de Vaga General del 29M ha estat un dia de lluita i de rebel·lia que és un pas més en les mobilitzacions contra unes polítiques contràries als interessos de la majoria de la població.”

Centrant-nos en el sector de l'ensenyament públic, una proposta molt interessant que es pot trobar mirant per les webs sindicals és la següent: "Que els diners procedents dels descomptes de la jornada de vaga del 29 de març reverteixen en els centres públics, ja siga com a partida extraordinària per a despeses de funcionament o bé, es dediquen a augmentar la partida destinada a cobrir les substitucions."

La Muixeranga