dilluns, 21 de març del 2011

L'esport no és negoci

Amb el títol de El deporte no es negocio, Vicente Añó, professor de la Universitat de València, va publicar el passat diumenge 20 de març al diari Levante-EMV un interessant article.

Educació canviarà tota la senyalització de les escoles

Els cartells identificaran tres tipus de centres: intel·ligent, de qualitat o plurilingüe.

Font de Mora anuncia una nova despesa milionària en un curs de continues retallades.

 

La Conselleria d'Educació continua amb la seua política erràtica pel que fa a les despeses en el sector educatiu. A finals de l'estiu passat, el conseller Alejandro Font de Mora va assegurar que l'actual sistema educatiu amb línies en valencià era “insostenible” econòmicament. Ara uns mesos després ha anunciat una nova despesa milionària —sense concretar xifres— per canviar la senyalització de cada centre escolar del País Valencià.

Així els nous cartells, que s'instal·laran a l'entrada de cada escola de forma progressiva començant pels de nova construcció, contemplaran el nom del centre, el caràcter públic o concertat de la mateixa i també les xarxes diferents a què estan acollides. D'aquesta manera es podrà identificar si es tracta d'un centre intel·ligent, d'un centre de qualitat o d'un centre plurilingüe.

 

Viatge 4t d'E.S.O. (2n dia)

Demà dimarts 22 de març, segona jornada del viatge; desdejunaran a l'hotel de Mèrida i eixiran cap a Portugal. En arribar a Lisboa i acomodar-se a l'Hotel Vip Berna, visitaran:


  • Lisboa medieval.
  • Catedral "Sé de Lisboa".
  • Castell de San Jorge.
  • Mirador de Santa Lucia.
  • Barri d'Alfama.
 



La Muixeranga