dilluns, 11 d’abril del 2011

16-A. Falten 5 dies

Lluís Llach cantarà en la manifestació del 16 d’abril a València per la llibertat d’expressió i en solidaritat amb Acció Cultural. Carles Santos obrirà la manifestació.


El març de 2007 Lluís Llach va fer el seu darrer concert. Quatre anys més tard, però, tornarà a cantar: la situació excepcional que pateix la llibertat d’expressióla llengua catalana i Acció Cultural del País Valencià, a causa de la política antivalenciana del Govern de Francisco Camps és el motiu.

L’actuació de Llach tindrà lloc en la manifestació del proper dissabte 16 d’abril a València i, per tant, a l’aire lliure, i serà una oportunitat única de sentir al cantant de Verges, que no té previst de fer cap altra actuació musical més.

El músic de Vinaròs Carles Santos obrirà l’esmentada manifestació, dirigint una banda de música, també com a mostra de suport a la llibertat d’expressió i a Acció Cultural. La participació de Santos pretén donar-li un caràcter festiu a la convocatòria, malgrat la gravetat dels motius que la provoquen, i animar així als valencians i valencianes a participar-hi.

D’aquesta manera, amb aquesta doble adhesió dels dos coneguts artistes, la manifestació del 16 d’abril esdevé una mobilització de caràcter excepcionaldonada la creixent degradació de la situació política que pateix el País Valencià i la preocupació que aquesta crea entre sectors creixents de la societat valenciana, i vol ser un crit d’alerta a favor de TV3, la llengua, l’ensenyament i el treball, així com a favor d’un projecte de País Valencià favorable als interessos de la majoria dels valencians.

Reflexions importants sobre l'incendi

Per "culpa" del lamentable incendi del cap de setmana, cercant informació a Internet, he trobat un bloc molt interessant, "A un tir de pedra", Inventari dels senders i camins de muntanya de la Safor.

A continuació, podeu punxar a l'enllaç del tractament que han fet sobre l'incendi.



Tenen tota la raó. Cal difondre aquestes reflexions, i més en l'època pre-electoral en la que ens trobem.

La Muixeranga