dimarts, 9 d’agost del 2011

NIT DE ROCK D'ADOR

El proper divendres dia 12 d' Agost a partir de les 24h se celebrarà al frontó del poliesportiu d'Ador (la Safor), la primera Nit de Rock del poble, en la qual diferents grups de la zona pujaran a l'escenari per a fer passar una bona nit a la gent de la comarca.

Els grups que toquen aquesta primera Nit de Rock són: Alterkat, Los Manyaneros, High Voltage, King Kong Boy i Escak al Rei.

Esperem veure-vos a tots i que gaudiu bona cosa de la nit.

Salut!




"Alterkat som un grup de joves de la zona de Vilallonga, Ador, Beniarjó, Ròtova, etc. que de moment ens ho passem de puta mare tocant cançonetes en la nostra llengua i que ja comencem a escriure alguna que altra lletra i posar-li algun acord. La majoria dels membres del grup estudiem a l'IES Vall de la Safor de Vilallonga, duguem prou bé els estudis i els assatjos, en general.

Nosaltres som:
 
Miquel Faus a la veu, Guillem Minyana i Rafa Terol a les guitarres, David Roselló al baix, Jaume Banyuls al saxo, Arnau (Zigic) a la trompeta, Manel a la bateria i Santi Terol a la dolçaina.
 
Estem influenciats per la música amb estils jamaicans com bé són l'ska, el reggae i també pel punk i el rock, passant pel folk tradicional, sempre en la llengua de la terra.
 
Estem a myspace , no dubtes en passar-te.

Moviment antitaurí a Gandia


El gandià Joan Lluís Soler ha iniciat una campanya a Internet amb el nom de  Tortura? A Gandia, NO!



Carlos IV va prohibir les corregudes de bous, mentre que Fernando VII va tancar les universitats, va prohibir la Constitució liberal, va tornar a permetre les corregudes i sota el seu regnat es va obrir la primera escola de tauromaquia… Amb Juan Carlos I, continua la “fiesta nacional”, però, en 1980, la UNESCO va emetre el seu dictamen referent a les corregudes de bous: “La tauromaquia és l’infortunat i venal art de torturar i matar animals en públic i segons unes regles. Traumatiza als nens i els adults sensibles. Agreuja l’estat dels neuròpates atrets per aquests espectacles. Desnaturaliza la relació entre l’home i l’animal. En això, constituïx un desafiament major a la moral, l’educació, la ciència i la cultura.”

La tortura no és Art. La tortura no és Cultura.

A Gandia, després de 25 anys sense corregudes de bous, diguem NO al retorn de la tortura animal.

El canvis estratègics en política cultural o turística amb un proposta tan polèmica, sensible, qüestionada i no arreplegada al programa electoral del PP de Gandia, requereix una consulta popular vinculant (referèndum) per a saber si la gent vol que el seu Ajuntament es convertisca en promotor d’espectacles taurins.

La Muixeranga