dimecres, 4 de gener del 2012

Desgavell amb el personal docent i funcionaris en general


El sindicats s’han mostrat de forma clara i contundent després de conèixer les mesures del govern autonòmic que vénen a reduir encara més el sou dels docents i les prestacions: congelació i reducció del 50% en els sexennis, jornada fixa de 25 hores lectives als interins i contractació fins al 30 de juny, supressió del pla de pensions, eliminació d'ajudes socials i no pròrroga de jubilació entre altres.

Les 10 mesures per a dos anys anunciades aquest matí a la taula de la funció pública afecten tot el funcionariat del País Valencià i per tant incideixen directament sobre els docents i el sistema educatiu. Tot açò se suma a les retallades que ha patit ja el sector. No s’entén com, per ajustar el dèficit pressupostari del País Valencià, en les mesures s'incloga a l'educació pública quan hi ha altres serveis i partides no imprescindibles on es podria retallar.

Els docents han de tenir les millors condicions per a una educació pública de qualitat que ens faça competitius i així puga avançar la societat.

Després que han estat constants les queixes del PP denunciant la desraó de la baixada de sou portada a terme pel PSOE i després que en campanya electoral es prometera no reduir el sou als funcionaris, així com al nostre territori tampoc es tocaria el sou als funcionaris, ara, la primera mesura amb la qual es pretén fer front als excessos del passat, torna a ser, de nou, retallar salari als empleats públics.

"I mentre, els que l'han generat segueixen gaudint dels seus escons i prebendes".

Un professor valencià suma més de 18 milions de visites al seu canal de matemàtiques.


El canal "lasmatematicas.es" que el professor valencià de la Universidad Politécnica de Cartagena Juan Medina Molina a Youtube ha arribat a les 18.013.422 reproduccions de vídeos pujats des de la seua creació el 2006. Medina, de 39 anys, va nàixer a Museros, és professor de Matemàtica Aplicada i Estadística i ha aconseguit 687.220 reproduccions del canal i 37.812 subscriptors, el major nombre de seguidors de les universitats espanyoles. Els seus més de dos mil vídeos abasten continguts de secundària, batxillerat i universitat, amb explicacions des de fraccions a equacions diferencials.

La Muixeranga