diumenge, 23 d’octubre del 2011

Manifestació contra el retalls

Unes 100.000 persones reclamen una escola pública i de qualitat a Madrid i rebutgen les retallades en educació


Destaca l’alta participació valenciana. Les organitzacions sindicals adverteixen que les mobilitzacions continuaran també al País Valencià si no s’aturen les polítiques privatitzadores i les retallades a l’ensenyament.

Ahir de matí es va celebrar a Madrid una multitudinària marxa convocada pels sindicats educatius a nivell estatal i CEAPA contra les retallades i per la qualitat en l’educació.

Els sindicats STEPV, CCOO i UGT han organitzat 10 autobusos que han eixit des de diversos punts del País Valencià per acudir a la manifestació. De Castelló un, d’Alacant quatre (un d’Elx, un de Sant Vicent del Raspeig i dos d’Alacant) i de València cinc (un des de Gandia, i quatre des de València).

Destaca, per tant, l’alta participació del País Valencià en aquesta manifestació. Es preveu la convocatòria de mobilitzacions al País València si no s’aturen les polítiques de privatització de l’ensenyament -com la proposta de construcció de centres concertats (CIS) en solars públics- i la política de retallades que afecta el sistema educatiu públic valencià des del curs passat.

Així ha aparegut a la premsa:
http://www.publico.es/espana/402859/decenas-de-miles-de-personas-contra-los-recortes-educativos

http://www.elmundo.es/elmundo/2011/10/20/espana/1319105448.html
 
 

La Muixeranga