dissabte, 9 de juliol del 2011

Comença la 18a edició del Voluntariat Ecològic


La Regidoria de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Gandia, que dirigeix ​​Víctor Soler, ha posat en marxa la 18 edició del Voluntariat Ecològic. El seu objectiu és la conservació, protecció i promoció de boscos i terrenys forestals, així com lluitar contra la desertització. Es pretén promoure la solidaritat juvenil i conscienciar dels problemes del medi ambient i com solucionar-los.

El Consell dels Joves de Gandia serà l'encarregat de captar els voluntaris, els quals hauran de vigilar i prevenir situacions de risc o perill mediambiental així com coordinar les tasques de vigilància amb altres grups de voluntaris de la Safor. A més, el Voluntariat Ecològic facilitarà la integració de joves marginals o amb minusvalideses, perquè tothom puga formar-se i col·laborar amb la protecció mediambiental.

El Portaveu i Coordinador de Govern, Regidor de Joventut i Esports, Víctor Soler ha manifestat que "aquesta col·laboració demostra que som un govern compromés amb el medi ambient, anem a realitzar un esforç perquè els nostres joves es formen en els valors mediambientals, un dels compromisos que adquirirem en campanya i que ara posem en valor".

Soler ha volgut agrair "el compromís dels voluntaris amb el medi ambient" es tracta de joves compromesos amb la nostra societat, el seu progrés i els seus valors, trencant els tòpics que els joves van "desconnectats" dels problemes del dia a dia. Per Soler "estem davant la generació de joves més preparats de la història, el seu compromís amb el futur de la societat i la seua implicació són palpables".

La Muixeranga