dilluns, 29 de novembre del 2010

El Barça destrossa el Madrid al Camp Nou (5-0)

Xavi, Pedro, Villa (2) i Jeffren han fet els gols blau-grana. El partit s'ha escalfat molt per una empenta de C.Ronaldo a Guardiola. L'ambient al Camp Nou, el de les grans ocasions.

El partit més esperat de la primera ronda de la temporada s'ha saldat amb una victòria aclaparadora (5-0) del Barça sobre el Madrid.Els de Guardiola han fet un partit rodó i haurien pogut ampliar encara més el marcador perquè han fallat algunes ocasions de gol molt clares. La possessió de la pilota i el control del terreny de joc ha estat descaradament favorable als blau-grana. Xavi ha estrenat el marcador abans de complir-se el minut 10 de la primera part. L'han seguit Pedro, a la primera part, Villa, que ha fet dos gols a la segona, i Jeffren que ha arrodonit el marcador.
Guardiola ha disposat un plantejament tàctic fidel al seu estil habitual i l'ha encertat. L'onze blau-grana ha deixat els de Mourinho sense opcions des dels primers minuts del partit. Mourinho ha estat derrotat amb contundència en el camp, sobre la gespa, i no davant dels micròfons de les sales de premsa, on sembla que se sent més còmode. Guardiola no ha respost mai les provocacions de l'entrenador portuguès del Madrid amb declaracions a la premsa. L'elegància de Guardiola s'ha empeltat en tots els jugadors del Barça, que han fet un partit seriós, concentrat, vistós, alegre i contundent.
El partit s'ha escalfat en molts moments amb accions descontrolades dels jugadors blancs. Primer ha estat Cristiano Ronaldo que ha empès Guardiola i ha fet reaccionar amb indignació els jugadors i tota la banqueta del Barça. Més endavant, quan ja no tenien cap opció de remuntar el resultat, els blancs han començat a propinar cosses i empentes sense solta ni volta. El defensa blanc Sergio Ramos ha estat expulsat per una agressió a Puyol que li recriminava una entrada a destemps i massa dura contra Messi.
Tots els jugadors del Barça que han sortit al camp han fet un molt bon partit. Messi, que avui no ha marcat, ha fet un joc espectacular i ha estat l'autor de bona part de les assistències que han acabat amb gol. Ara el Barça passa davant del Madrid en la classificació de la lliga amb dos punts d'avantatge.

La Muixeranga