dimarts, 18 de gener del 2011

Montaverner a Fitur 2011.

Vídeo de promoció turística de Montaverner.
 

L'estand de la Mancomunitat es troba en el pavelló 5 de Fitur, on reproduirà de forma contínua DVD turístics de la Vall d'Albaida, com les rutes temàtiques o les rutes de senderisme. Hi haurà actuacions i presentacions, com les del Palomar o Montaverner, que faran presentacions turístiques amb degustacions gastronòmiques dijous. Bocairent presenta la guia de senderisme el mateix dia, i Ontinyent donarà a conéixer les festes de Moros i Cristians, declarades d'interès turístic estaal. Dissabte a les 12 h es farà el ball de la Bandera de Montaverner.

La segona fase del Circuit Bancaixa visitarà 14 trinquets del País Valencià


 

La Lliga Professional d'escala i corda es decideix a partir d'aquest divendres al Genovés

 

El títol es decidirà en la Ciutat de la Pilota


La segona fase de la XX Lliga Professional d'escala i corda – Circuit Bancaixa 2010-2011, arranca el divendres 21 de gener en el trinquet del Genovés amb el xoc entre les formacions de Dénia (Álvaro i Félix) i Vila-real (Núñez, Tato i Santi). D'aquesta manera s'obri la fase més decisiva de la competició, que ha de donar com a resultat els quatre equips semifinalistes.

En la segona fase, els sis equips supervivents s'enfrontaran tots contra tots, i es disputaran un total de 15 partides en 14 trinquets diferents (Genovés, Pelayo, Benissa, Massamagrell, Guadassuar, Bellreguard, Pedreguer, Alcàsser, Dénia, Murla, Vila-real, Llíria, Xàbia i Carcaixent), situats en ben diversos punts de la geografia valenciana.

La final, a Moncada.

La final del Circuit Bancaixa mantindrà el format dels últims anys, amb una sèrie al millor de tres partides. La primera d'elles tindrà lloc en el trinquet Pelayo el 3 de març, mentre que les dues següents es disputaran en la Ciutat de la Pilota de Montcada, inaugurada al setembre de 2010, i que ja va acollir la final de l'Individual Bancaixa.

Abans d'aquesta cita, la competició viurà les semifinals, que es decidiran pel mateix format que la gran final, i que se celebraran entre el 19 i el 26 de febrer als trinquets de Pelayo, Massamagrell, Sueca, Bellreguard, Guadassuar i Pedreguer.

La Muixeranga