diumenge, 13 de març del 2011

Falles 2011. “Sopar de la província”.


Organitzat per la Diputació de València, anit es va celebrar a la plaça de Manises de la ciutat de València el “Sopar de la província”

El que va començar, fa molts anys, com un concurs de paelles on participaven els regidors i alcaldes dels municipis de la província, s’ha convertit en una festa privada al carrer, pagada amb diners públics.

Pel que es podia observar des de la part exterior al recinte reservat per a la festa, el pressupost de la celebració, en moments de crisi econòmica com l’actual resulta massa elevat: un sopar amb càtering de luxe per a centenars de persones, amb accés restringit, conjunt musical... mentre la Diputació es permet reduir pressupostos d'altres àrees. Sense anar més lluny, el SARC ha vist minvar enormement la seua dotació econòmica.

El pertinent seria haver oferit una recepció més austera per als diputats, alcaldes i regidors. Com a fi de festa, podria haver-se realitzat un espectacle amb accés lliure a tot el públic i un conjunt musical modest, per exemple, algun dels guanyadors de l'últim concurs deSona la Dipu”.

La Muixeranga