dissabte, 2 d’abril del 2011

Interessant...

GRAN FESTA RAVE INAUGURAL I PÚBLICA DE L'AEROPORT DE CASTELLÓ

Un personatge que es fa dir Pa Tufet ha organitzat aquesta trobada. Aquestes són les seues intencions:

Fabra inaugura un aeropuerto sin aviones ni permiso de navegación
"Se puede pasear por las pistas, lo que no se podría hacer si despegaran aeronaves"
Pues entonces,aprovechemos la oportunidad que nos brindan Fabra y Camps,para pasar una alegre jornada festiva en las instalaciones que tan amablemente nos ceden.
Podemos hacer fiestas, barbacoas, discomoviles, empinar el catxirulo o menjar-nos la mona, los que tengan equipos de música que los traigan, los que sean batuqueros que se vengan a animar, skaters, ciclistas, familias, domingueros, raveros...todos son bienvenidos tenemos una aeropuerto para disfrutar...

Abril, el mes del llibre i la lectura


Coincidint amb el Dia Internaconal del Llibre Infantil i Juvenil (2 d'abril), que recorda el naixement de Hans Christian Andersen, i la Festivitat de Sant Jordi (23 d'abril), la Fundació Bromera proposa l'abril com el mes del llibre i la lectura. Amb aquesta intenció, l'entitat ha posat en circulació 10.000 quaderns didàctics i 10.000 cartells sota el lema 'Llegir tradició, fem cultura'. Amb aquest lema es vol contribuir a l'Any Valor, per retre homenatge a l'escriptor Enric Valor, en el centenari del seu naixement. Per això dedica el quadern didàctic a la literatura tradicional.

L'entitat ha repartit aquests materials per escoles, biblioteques, llibreries… També es pot descarregar des de la web de la fundació. L'autora del cartell és Ana Juan, Premi Nacional d'Il·lustració 2010.

La Muixeranga