dissabte, 14 de maig del 2011

Escola crearà una xarxa de centres educatius alternativa a la de la conselleria

L'entitat anuncia que recorrerà judicialment la Xarxa de Centres Plurilingües de la conselleria.

 

 

Escola Valenciana ha anunciat la creació d'ENXARXA'T, la Xarxa de Centres Educatius de Qualitat. La proposta “pretén ser el gran referent de participació i qualitat educativa de les escoles valencianes”. La iniciativa estarà en funcionament “a ple rendiment” el pròxim setembre.

“Hem de tornar a la base, unir esforços, hem de protestar davant la inoperància de les institucions però també donar passos endavant”, assenyalen des de l'entitat.

Escola Valenciana assegura que aquesta xarxa “no pretén ser paral·lela a la de la conselleria d'Educació, ja que va molt més enllà del plurilingüisme i de les plaques a la porta de l'escola”.

“La xarxa pretén fomentar estàndards de qualitat a través de la col·laboració entre centres valencians. Plurilingüisme, sostenibilitat, interculturalitat, educació en valors, gestió democràtica i noves tecnologies són els pilars sobre els que pretén començar a edificar-se aquest projecte compartit”, informa la federació.

De moment, Escola ha proposat a dos centres per comarca de participar en el projecte, encara que la iniciativa està oberta a tots els centres educatius.

ENXARXA'T anirà lligada a l'organització del V congrés d'Escola Valenciana, que es preveu celebrar el curs que ve i “intentarà assolir els punts claus per potenciar la qualitat educativa”.

Per una altra banda, Escola ha anunciat, a més, que presentarà un recurs legal contra la Xarxa de Centres Plurilingües de la conselleria que inclourà una suspensió cautelar per al curs que ve.

 

Proposta d'Al Tall

Estimats amics,

El grup AL TALL estem preparant una cançó -ROMANÇ CONTRA CAMPS- en la que expressem la visió crítica que compartim amb bona part de la població i estenem una recomanació: NO VOTEU CAMPS (#novoteucamps). Front a la manipulació informativa dels mitjans públics valencians, trobem necessari que es facen sentir les veus dels que trobem vergonyosa la candidatura de Camps per governar la Generalitat

El nostre propòsit és difondre este vídeo per internet tant com siga possible.

Hem obert també un nou canal de comunicació a Twitter @Al_Tall. Volem crear un forum de conversa; nosaltres tenim més de divuit raons per #novoteucamps. Podeu cadascú aportar ací les vostres raons.

Demanem la vostra adhesió i que li doneu difusió per les vostres webs i correus electrònics.

Si ens voleu confirmar la vostra adhesió, feu-ho a través d’ este correu:
altallmusica@gmail.com
 
 

La Muixeranga