dilluns, 21 de novembre del 2011

Un problema tècnic deixa en suspens els nomenaments de substituts a personal docent de la Generalitat de Catalunya

Els sindicats alerten que CiU suspèn les substitucions l'endemà de guanyar les eleccions, però el departament d'Ensenyament assegura que és un "problema tècnic".

Els nomenaments telemàtics per a cobrir substitucions entre el personal docent de la Generalitat de Catalunya no s'han realitzat aquest dilluns, com és habitual. Els sindicats d'Ensenyament han alertat d'aquesta suspensió "després de guanyar CiU les eleccions generals a Catalunya", però des del Departament d'Ensenyament s'atribueix l'episodi a "un problema tècnic" i no a una decisió política.

El personal docent sense plaça assignada als centres públics i adscrits a la borsa de treball de la Generalitat poden ser nomenats per a cobrir substitucions, en un procés que es fa per via telemàtica cada dilluns, dimecres i divendres. Aquest dilluns, però, el web del Departament d'Ensenyament que fa les assignacions indica per primera vegada que no hi ha nomenaments. 

El sindicat CCOO, que assegura que ha contactat amb la Conselleria i no ha obtingut cap explicació al respecte, assenyala en un comunicat que l'any 2001 es va signar un acord "on s'assegurava la cobertura de les substitucions des del primer dia a primària i a primer cicle d'ESO" i exigeix una reunió de la mesa sectorial per aclarir l'assumpte.

http://www.ara.cat/societat/problema-nomenaments-substituts-personal-Generalitat_0_595140641.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga