dilluns, 12 de desembre del 2011

El Pou Clar, el paratge natural més valorat de les '7 meravelles naturals' valencianesEls lectors de meteovision han triat el Pou Clar com al paratge natural més valorat de tot el País Valencià, dins de les '7 Meravelles Naturals' que el portal ha seleccionat a través d’una enquesta. Entre els altres enclavaments destaca també la Serra de Mariola. La llista la completen l’Illa del Portitxol de Xàbia, l’Albufera de València, les Illes Columbretes, la Serra Calderona i el Penyagolosa.

Després d’una primera fase de preselecció per elegir els paratges finalistes, els vots han escollit d’una manera destacada el Pou Clar com a element natural amb el 48% dels vots. La resta d’espais han quedat molt per darrere: l’illa del Portitxol (16% de vots), l'Albufera de València (9%), les Illes Columbretes (5%), la Serra de Mariola (4,8%), la Serra de la Calderona (4,6%) i el Penyagolosa (3,6%).

Un total de 6.000 persones, segons meteovision, han participat en aquest procés de selecció, engegat a partir de la campanya de New7Wonders per triar els 7 espais naturals més bells del món.

La Muixeranga