dijous, 21 d’abril de 2011

Els centres amb línies en valencià, recollits en una web

El Tempir d'Elx presenta una nova versió del mapa

L'Associació per la Llengua el Tempir d'Elx ha presentat, amb el suport de la Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana, una segona edició del mapa de centres del País Valencià que tenen línies en valencià. El mapa ajuda a trobar fàcilment les escoles i institucions del País Valencià que brinden una educació en valencià o bé bilingüe.

El Tempir d'Elx va llançar fa un any una guia de centres educatius, aprofitant Google Maps. La guia ajudava els pares a saber quina oferta educativa en  valencià hi havia on resideixen, o ben a prop. Doncs bé, ara, que és a punt de començar la campanya de matriculació de primària, ha presentat la segona versió del mapa i d'ací a uns quants dies presentarà el mapa dels centres de secundària.

La nova versió conté les dades actualitzades i acordades amb les de la Conselleria d'Educació i filtra més bé la localització dels centres, que ara es poden cercar per comarca, població o codi postal, i també per distància del domicili als centres.

A més a més, la informació consultada apareix d'una manera gràfica i indexada i es pot compartir via Facebook. Finalment, la nova versió invita a fer suggeriments a l'associació i a enviar missatges electrònics als centres demanant més informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga