dissabte, 12 de febrer del 2011

Tres premiats al I Concurs Nacional de Fotografia “Gandia en el segle XXI”

El Jurat del Concurs Nacional de Fotografia “Gandia en el segle XXI” ha donat a conéixer que el guanyador de la primera edició d’aquest concurs ha estat el fotògraf Pedro Faus amb la seua obra “Col·legi Cavanilles”. El premi que ha aconseguit és de 1.500 euros.



La desició del jurat també ha determinat que el segon premi, amb una dotació de 900 euros, vaja cap al fotògraf Cesc Ortiz amb la seua obra “Del Tirant”

Per últim, el jurat ha decidit que el tercer classificat siga Borja Abargues, amb la seua obra “Simancas II”, que li aporta un premi en metàl·lic de 600 euros. 

El jurat del Concurs Nacional de Fotografia “Gandia en el segle XXI” ha estat format pels fotògrafs Natxo Francés, Juantxo Ribes, Salvador Gregori i Rafa Andrés, pel president de l’Associació de Fotògrafs de la Safor, Suso Morant, i pel director de Polítiques Culturals, Antoni Durà. Tots ells van decidir els premis per unanimitat. 

Cal recordar que aquest I Concurs Nacional de Fotografia “Gandia en el segle XXI” naix amb l’esperit de combinar la fotografia amb el nou urbanisme de la ciutat, sent el tema de les imatges els paisatges urbans de Gandia. Està previst que en els propers anys es repetisca aquest concurs per tal d’oferir una imatge de la renovació que la ciutat va vivint amb el pas del temps, de manera que en uns anys, hi haja tot un arxiu fotogràfic dels espais urbans de la ciutat. Els membres del jurat han destacat l’alt índex de participació d’aquesta primera edició i la gran qualitat de les imatges que els participants han presentat i que han fet molt complicat el procediment de selecció dels tres guanyadors que finalment s’han escollit. 

Per últim, està previst que en les pròximes setmanes s’organitze una exposició amb les imatges guanyadores, els accèssits i altres fotògrafs convidats que presentaran imatges de l’urbanisme de Gandia en la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga