dissabte, 12 de febrer del 2011

El Raval de Gandia celebra aquest cap de setmana la VIII edició del seu Porrat


Des del dissabte 12 a les 12 hores i fins diumenge a les 19 hores, els veïns del Raval gaudiran de tot un seguit d'activitats.

El Porrat del Raval, que se celebrarà aquest cap de setmana, està inclòs dins de la Ruta dels Porrats.

Aquesta és la huitena edició del porrat del Raval després d’uns anys parat. “És un dels porrats de Gandia que més tradició està adquirint en els darrers anys”.

Destaquen, com a principals novetats de l’edició d’enguany, les exposicions de motos i cotxes que hi haurà el dissabte i el diumenge, respectivament, i que passejaran pels carrers del centre de Gandia.

Com marca la tradició, el porrat se celebra el segon cap de setmana de febrer, coincidint pràcticament amb les celebracions del Dia dels Enamorats, motiu pel qual “hi ha algunes propostes relacionades amb aquesta temàtica”.

La programació del porrat començarà aquest dissabte, 12 de febrer, a les 12 hores, quan voltejaran les campanes de l’església de Sant Josep. Just després es llegirà el pregó, acompanyat amb els dolçainers, i s’inauguraran les tradicionals parades del porrat, que també contindran exposicions, tallers i jocs per a xiquets.

També el dissabte tindrà lloc, a la plaça del Prado, la concentració de motos organitzada per la Penya Vespa la Safor i Motos Clàssiques Club Safor, que faran una volta d’exhibició pels carrers del centre de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga