dijous, 19 de maig del 2011

Hui s'obri la inscripció a la Universitat d'Estiu de Gandia

Hui dijous, 19 de maig, s’obri el termini per a realitzar la inscripció de la XXVIII edició de la Universitat d’Estiu de Gandia. El lema sota el qual s’agrupen els cursos, tallers, seminaris i activitats obertes és ‘Gandia, estiu, excel·lència’. Les activitats començaran el dia 11 de juliol i la cloenda està prevista per al 22 del mateix mes.


L'oferta de cursos d’aquesta edició abraça tots els camps del coneixement, en consonància amb la diversitat d’estudis que ofereix la Universitat de València. Des de la salut fins la història. Des de la potència econòmica i cultural de Xina fins la protecció dels drets dels autors. L’admissió es realitzarà respectant estrictament l’ordre de recepció dels impresos de matrícula junt amb el resguard bancari acreditatiu d’haver fet efectiu el pagament corresponent.


A més dels cursos, la UEG ha programat diversos tallers i seminaris que es realitzaran en horari de vesprada (de 17:30 a 19:30 hores). El nombre de participants en alguns tallers (Taller de disseny gràfic: el cartell publicitari) és molt restringit i el nombre de places és d’un de màxim vint, així com els altres tallers que serà d’un màxim de vint-i-cinc alumnes. El sistema de selecció és idèntic al descrit en relació amb els cursos. La matrícula es fa a través de la pàgina web de la Universitat de València: www.uv.es/cig i/o www.fguv.org/cursos. També aquelles persones que ho vulguen podran matricular-se a la seu del CIG a València (c/Amadeu de Savoia, 4-planta 5ª) o a Gandia (c/Fundació Vicent Ferrer, 6).


Tota la informació sobre els diferents cursos, seminaris, tallers... es pot consultar en el NOU DISE electrònic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga