divendres, 1 d’abril del 2011

2 d'abril, per l'ensenyament en valencià i l'escola pública: Concentració + Cercavila + Concert

El proper dissabte 2 d'abril serà una jornada reivindicativa i festiva per l'ensenyament en valencià i l'escola pública. Escola Valenciana organitza una gran Cercavila per l'ensenyament en valencià. El curs 2011-2012 pot ser l'últim amb programes d'ensenyament en valencià al nostre país si es compleixen les previsions de la Conselleria d'Educació. Per aquest motiu fem una crida al sector educatiu i la societat valenciana en general per dir sí a l'ensenyament en valencià.

 

 

 

 

 

La Cercavila per l'ensenyament en valencià eixirà del Parterre (pl. d'Alfons el Magnànim, València) a les 19.30 hores i ens portarà cap a Benimaclet per deixar-nos a les portes del concert de celebració dels 10 anys del CSB Terra, amb l'actuació de la Gossa Sorda i la presentació del nou disc d'Obrint Pas "Coratge".

Acompanyaran la cercavila una carrossa amb sound system i a més hi haurà gegants i cabuts, dolçainers, dimonis i moltes sorpreses més.

Abans, a les 18 hores, a la plaça de Manises, hi haurà la Concentració per l'ensenyament públic, organitzada per la Plataforma per l'ensenyament públic amb el lema "Per la dignitat i el futur. El nostre sòl per la nostra escola!".

I un cop finalitzada la cercavila, a les 21.30, començarà el concert d'Obrint Pas i la Gossa Sorda, dos dels grups de més èxit del nostre país. Podeu adquirir les entrades a productesdelaterra.cat

Esteu tots i totes convidades a dir sí a l'ensenyament en valencià, sí a l'escola pública.

El 2 d'abril vos esperem! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga