diumenge, 8 de gener del 2012

Important victòria del Gandia Bàsquet

El partit d’ahir en Pumarín entre l'Oviedo i el  Gandia va començar amb poca intensitat defensiva, amb els locals lluny del que s'esperava d'ells, ja que van eixir prou apagats. Després d'un intercanvi inicial de cistelles, el Gandia es va aprofitar de la distracció inicial dels locals i va arribar a tenir deu punts d'avantatge. Una lleugera reacció local els va permetre retallar diferències per arribar al final del primer període amb quatre punts d’avantatge del Gandia. En el segon, l’equip local es va posar per primera vegada amb avantatge (23-22). Però un parcial de 0-8 per al Gandia, liderada pel veterà Miller, va tornar a portar la diferència a nou punts. La sortida de pista de Miller la va aprofitar l'Oviedo per empatar a un minut del descans i després posar-se amb dos d'avantatge.

Després del descans moltes imprecisions, però el Gandia va saber posar-se per davant en el marcador al final del tercer quart. Al final, el Gandia va entrar en l'últim amb un punt d’avantatge i Oha va augmentar la diferència a cinc amb 18 segons per jugar. Va ser el colp definitiu per a una victòria importantíssima en el millor moment.