dilluns, 2 de gener del 2012

El govern convoca la Mesa General de Negociació de la Funció Pública Valenciana

Tenim a la vista noves retallades en els salaris i en els serveis públics.

La Generalitat ha convocat la Mesa General de Negociació del personal funcionari, estatutari i laboral per al proper dimecres 4 de gener de 2012, a les 13 hores, a València, en la Ciutat de la Justícia de València. El punt pel qual s'ha convocat la reunió és "mesures a adoptar respecte a les despeses de Capítol I de la Generalitat".

Per als sindicats, la convocatòria de la Mesa General de Negociació respon a les declaracions fetes pel President de la Generalitat de retallar 1.000 milions d'euros en el sector públic valencià.

Fonts sindicals ja han avançat que “no anem a acceptar noves retallades de personal ni de salaris que se sumen a les que ja hem patit en els darrers dos anys i a les que va anunciar el govern de Rajoy la setmana passada. Unes mesures que: pretenen rebaixar la qualitat del serveis públics, perdre poder adquisitiu al personal que hi treball i deixar sense treball a un nombre important de personal interí. Totes les mesures aprovades pel govern de Rajoy i les que, presumiblement, vol aprovar, ara, el govern de Fabra ataquen directament les rendes del treball i la qualitat de vida de les treballadores i treballadors i no entren a donar una resposta al veritable problema que ens ha portat a aquesta situació social i econòmica.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga