dimecres, 30 de novembre del 2011

'La política lingüística al País Valencià', de Susanna Pardines i Nathalie Torres

Aquest treball aborda la qüestió lingüística valenciana des d’una perspectiva crítica amb les polítiques lingüístiques dutes a terme pels successius governs autonòmics, i insisteix en la necessitat de posar en pràctica noves polítiques lingüístiques que deixen enrere l’enfrontament i cerquen el benestar dels valencianoparlants.

Susanna Pardines és llicenciada en Filologia Hispànica-Secció de Filologia Valenciana per la Universitat de València-Estudi General. Treballa com a tècnica lingüística en l’administració autonòmica. És sòcia de l’ACV Tirant lo Blanc i patrona de la Fundació Nexe.

Nathalie Torres és llicenciada en Filologia Hispànica-Secció de Filologia Valenciana per la Universitat de València-Estudi General. Treballa com a tècnica lingüística en l’administració local. És sòcia fundadora de l’ACV Tirant lo Blanc i patrona de la Fundació Nexe.

Descarrega el llibre en versió pdf.

Demos, fulls de recerca i de divulgació és una col·lecció de documents de treball científics o tècnics que volen obrir debats i oferir propostes i respostes als reptes que té la societat valenciana. La col·lecció és dirigida per Vicent Flor, sociòleg i patró de la Fundació Nexe. 

El primer número, ja disponible en versió de paper i en pdf, està dedicat a La política lingüística al País Valencià, un treball de Susanna Pardines i Nathalie Torres. El segon número, que apareixerà pròximament, estarà dedicat al finançament autònomic.

http://www.fundacionexe.org/web/article/164

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga