dijous, 20 d’octubre del 2011

Festa de la Música, Dansa i Cançons Tradicionals


El proper dissabte dia 22 d'octubre se celebrarà el Festival de la Música, Dansa i Cançons Tradicionals de l País Valencià al Real de Gandia, organitzat per la Federació de Folklore de La C. V. i la Colla de Dolçainers i Tabaleters del Real de Gandia, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Real de Gandia i l'Institut Valencià de la Música. Assistiran els grups Colla de tabal i dolçaina La Rosca de l'Alcúdia, Grup de Danses Font Santa de Teulada, Grup de Danses, Pensat i Fet de Canals, Grup Coros y Danzas Monte de la Sal del Pinós, l'Agrupació Folklórica El Cremaller de Benicàsim, el Grup de Danses La Senyera de València i, l'anfitrió, la Colla de Dolçainers i Tabaleters del Real de Gandia. 

Els actes consistiran en la rebuda pel matí dels grups participants, desfilada pels carrers de la població fins a la Plaça Beat Carmelo on tindrà lloc la Gran Dansà, i a partir de les 17,00h. a l'Auditori de la Casa de Cultura, Festival a càrrec dels grups participants, amb aproximadament més de 200 persones. 

A més a més, dintre dels actes del festival tindrà lloc la presentació del llibre "La Dansà del Real, Quatre-Cents Anys d'Història", treball d'investigació i recerca, encapçalat per Vicent Mahiques, i editat per l'editorial Bullent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga