divendres, 29 de juliol del 2011

Arriba el Fes-Fira 2011 a Albaida

Baketà presenta la tercera edició del festival que es realitzarà al polígon industrial Pla del Comte d’Albaida


El festival de música en valencià compta enguany amb la participació de grups com Orxata Sound System o el cantautor Andreu Valor, a més del grup albaidí Neuròtics que presenta el seu nou CD, 'Incertesa'.


Tancant la programació de la Fira de Sant Jaume 2011, aquest cap de setmana a Albaida hi ha dos grans events musicals: divendres el Fes-Fira 2011, i dissabte el XXVIII Festival de Bandes 'Ciutat d’Albaida'.

El Fes-Fira arranca a les vuit de la vesprada amb l’actuació del cantautor contestà Andreu Valor. El concert és d’entrada lliure, i més tard ja, entrada la nit, actuaran els grups Orxata Sound System, Sva-ters, La Raíz i els albaidins Neuròtics. Aquest grup presentarà el seu últim disc 'Incertesa'.

El regidor de Fira i Festes de l’Ajuntament d’Albaida, Càndid Penalba i Peiró, ha qualificat el Fes-fira com una de les cites musicals més importants de l’estiu a la Vall d’Albaida, ja que 'en només tres anys s’ha guanyat un lloc fixe a la programació cultural de la Fira d’Albaida i ha contribuït a fer més conegudes les nostres festes de juliol'.

Després de tres anys d’èxit en la seua organització, i perquè la nova edició també ho siga, Baketà ha decidit no incloure’s al cartell, amb l’altra vessant del grup (Baketà Reggae Fusion), a fi 'd’estar al 100%, perquè el Fes-fira siga un festival reconegut als pobles i les comarques veïnes i done així a conèixer la Fira, el poble i la gent d’Albaida', ha manifestat el grup.

 Per a Lucia Company i Tormo, regidora de Joventut, Cultura i Educació, és important destacar el component humà del festival, 'perquè està organitzat per joves i destinat també als més joves de la ciutat i de la comarca', així com 'l’oportunitat que ofereix als grups valencians convidats de donar-se a conèixer'.

Les entrades estan a disposició dels interessats als establiments col·laboradors i al recinte del festival. La novetat d’enguany és que els assistents podran adquirir entrepans calents, que es posaran a la venda al recinte del concert, on, per acabar la festa de la música en valencià, hi haurà Dj’s.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga