dissabte, 4 de juny del 2011

Prèvia Lliga EBA


La Lliga EBA està a punt de conéixer els quatre millors equips de la competició per a la temporada 2010-2011. Després de moltíssims mesos de competició, quatre dels vuit equips que queden en competició sabran avui si la temporada que ve podran estar a la Lliga Adecco Plata.


Platja de Palma vs. Marín Peixegalego (A l'anada, 82-84)

El conjunt gallec de Quino Salvo intentarà ficar-se en les semifinals després de vèncer en l'anada al conjunt balear. Martin Atoyebi serà de nou el punt referent dels gallecs. Per la seua banda, l'equip illenc haurà de remuntar la mínima renda en el seu camp si vol obtenir l'ascens. Sergio Rodríguez i Mathew Sanborn seran els seus homes claus.


Aurteneche Maquinària vs. Festival de Cinema l'Alfàs (A l’anada, 61-67)

De nou, i per segona eliminatòria consecutiva, els de Aurteneche hauran de remuntar una eliminatòria a la seua pista. En el partit d'anada, el conjunt vitorià va caure a la pista alacantina, en una trobada on els valencians tot just van comptar amb l'aportació de la seua estrella, Alberto Ausina. L'equip basc ha de recuperar en la seua anotació a Jon Oyanguren, que la setmana passada no va tenir una gran actuació.


Eninter-Santfeliuenc vs. ABP (A l’anada, 60-64)

Serà un nou pas per als pacenses?, El veterà conjunt extremeny intentarà classificar-se per les semifinals i tenir el dret a ascendir de categoria davant el potent equip català. Els de Sant Feliu intentaran que el seu bon joc mostrat durant tot l'any, surta a la llum en el partit més important de la temporada.


Universitat de Vic vs. Gandia Bàsquet (61-66)

El
conjunt valencià pot materialitzar la sorpresa de les eliminatòries si aconsegueixen vèncer al conjunt universitari. Els catalans intentaran que no es repeteixa el que va passar en el partit d'anada per seguir vius a la competició i aconseguir l'ascens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga