dilluns, 27 de juny del 2011

La Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Safor es mobilitza contra les retallades i el decret que elimina les línies en valencià


La Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Safor, constituïda fa dos anys per partits polítics, sindicats, Ampes i associacions culturals, ha anunciat que es mobilitzarà per a frenar les retallades anunciades per la Conselleria d'Educació en l'ensenyament. També ha criticat el decret que elimina les línies en valencià dels centres educatius i que tan bons resultats ha donat.

La Plataforma ha desmuntat alguns punts del decret, ja que no aconsegueix el plurilingüisme, sinó reduir l'ensenyament d'assignatures en valencià.

La Plataforma ha anunciat que hi haurà una concentració dimecres 29 de juny a la Plaça Major de Gandia, el mateix dia que es reuneix la mesa tècnica d'ensenyament composada per sindicats i Conselleria d'Educació.

La Plataforma també ha donat suport als cinc centres educatius de la Safor que ja han iniciat mobilitzacions contra les retallades i a favor del valencià. (2 centres a Oliva, 1 a Gandia, 1 a Bellreguard i 1 a Tavernes de la Valldigna).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga