divendres, 25 de març del 2011

2 d'abril: Per l'ensenyament, per l'escola en valencià, per tu

 
La comunitat educativa ha estat exemple els darrers anys de mobilització, i ha de continuar sent-ho.  El proper 2 d'abril  hi haurà una jornada lúdico-reivindicativa a València per l'ensenyament. Una jornada organitzada de forma coordinada per Escola Valenciana i la Plataforma per l'Ensenyament públic. 
 
A les 17h la Plataforma convoca a pares i mares, docents i alumnes a una festa per l'ensenyament públic amb tallers i altres activitats. 
 
A les 19:30h Escola Valenciana convoca una gran cercavila per l'ensenyament en valencià.  Una rua encapçalada per una carrossa musical sound sistem i seguida  de gegants i cabets, grups d'animació, dolçainers, xarangues, batucada i dimonis. La cercavila unirà el centre de València  on la Plataforma per l'Ensenyament Públic ha convocat el seu acte amb el concert de La Gira 2011 de presentació del nou disc d'Obrint Pas, a Benimaclet. 
 
Aquesta cercavila pretén ser el punt d'inici de les Trobades d'Escoles en Valencià, que han de ser el major punt de força d'aquells que creiem en el model d'escola en valencià i de qualitat. L'ensenyament en valencià està en joc, ens hi juguem molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga