dilluns, 14 de febrer del 2011

FAPA demana que no es concerte amb els privats

La Federació de Pares sol·licita que la partida pressupostada per a dotar de concerts als centres privats siga destinada als centres públics.

 

Acusa Font de Mora de no ajustar-se a la legalitat.


La Federació d'Associacions de Pares i Mares de València, FAPA-València, ha sol·licitat en la comissió de concerts educatius de la Conselleria d'Educació, que no es concerte cap centre privat amb diners públics. La presidenta de FAPA-València, Mª José Navarro, ha destacat que molts dels centres que s'han presentat a la comissió de concerts no reunixen la prioritat que marca la llei de ser centres amb condicions econòmiques desfavorables i, que per tant, l'Administració pública no s'ajusta a la legalitat vigent.

Emparant-se en la LODE, llei que regula la programació general de l'ensenyament, i la Llei Orgànica d'Educació (LOE), que garanteix l'escola pública, i sent sabedors de les necessitats que aquesta pateix, la Federació exigeix a Educació que complisca la legalitat vigent i que es destinen els diners públics a la inversió en creació i millora dels centres públics. Així, sol·licita que la partida pressupostada per a dotar de concerts als centres privats siga destinada als centres públics.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Muixeranga